Városlista
2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2011. Május 10. 16:30, kedd | Helyi
Forrás: www.megnovok.hu

Szoros versenyben az ötödik hely jutott a Kisvakondoknak

Szoros versenyben az ötödik hely jutott a Kisvakondoknak

Korábban írtuk, hogy a kurdi általános iskola nyolcadikosaiból szerveződött csapat bejutott a „Rigó énekeljen!” Kárpát-medencei Környezetvédelmi Csapatverseny országos döntőjébe. A tavaly második helyezést elért gárda idén csak n

A Pethő Györgyi tanárnő szárnyai alatt készülő, Dékány Dorián, Stieb Stella, Faragó Eszter, Törzsök Dániel, Nagy Máté, Törő Flóriánösszeállítású Kisvakondok előbb negyedikként jutottak túl a levelezős fordulókon, majd a legjobb tíz között - már Dániel nélkül - szépen helytállva, hármas holtversenyben az ötödik helyen végeztek.

A „Míg megnövök” Alapítvány nyíregyháza-sóstógyógyfürdői szaktáborában április 27-én és 28-án megrendezett finálé összesítésében végül csak három ponttal szereztek kevesebbet a kurdiak, mint a harmadik helyezett. Mi több, a verseny győztesétől, a Rédicsről érkezett „A természet szépei” gárdától is csupán öt pont választotta el őket.

Szép volt, Kisvakondok!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 18. 09:56, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Szeptember 17. 13:17, kedd | Helyi

Két baleset is történt Kapospula és Attala között pár nap alatt

Mindkét esetben súlyos sérülés történt.

2024. Szeptember 16. 11:00, hétfő | Helyi

Fekete István Múzeum – A hónap műtárgya

Szeptember hónap műtárgyának az író egy eddig ismeretlen kéziratát választották. Fekete István Vadászat Magyarországon című írása az Amnesztia, vegyes kézirat kötetben található meg.

2024. Szeptember 15. 16:24, vasárnap | Helyi

Felavatták Havasi János szobrát Kaposszekcsőn

Felavatták vasárnap Havasi János Herczeg Ferenc-díjas újságírónak egész alakos szobrát Kaposszekcsőn, ahol gyermekkorát töltötte.