Városlista
2024. szeptember 27, péntek - Adalbert

Hírek

2020. Június 08. 16:19, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Lezárt akta: Szolgálaton kívüli rendőr fogta el az egyik tolvajt

 Lezárt akta: Szolgálaton kívüli rendőr fogta el az egyik tolvajt

A Dombóvári Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy helyi lakos és testvére ellen folytattak lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A fiatalok rekeszeket loptak egy vendéglátóegység udvaráról.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Dombóvári Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást 2020. április 24-én, mert ismeretlenek egy helyi vendéglátóegység udvaráról elloptak több sörös- és kólás rekeszt a benne levő üvegekkel együtt. Az eset kapcsán a dombóvári nyomozók büntetőeljárást indítottak lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt. Még ugyanazon a napon este ellenőriztek az egyenruhások egy férfit, akinél két sörös rekesz volt, melyek eredetéről elszámolni nem tudott. A rekeszeket a rendőrök a férfitól lefoglalták, azonban akkor a bűncselekményről még nem volt tudomásuk. Ő volt a később elfogott tolvaj társa, egy 26 éves helyi férfi.

Tóth Zoltán rendőr törzszászlós, bűnügyi technikus – szolgálaton kívül – 2020. május 2-án az egyik dombóvári áruház vevőszolgálati pultjánál tetten érte a fenti bűncselekmény másik elkövetőjét, egy 20 éves helyi lakost, aki éppen akkor akarta leadni az ellopott sörös rekeszeket.

A 20 és 26 éves testvérpárt gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Mindketten elismerték, hogy egy helyi vendéglátóegység udvaráról lopták el a rekeszeket.

Az ügy vizsgálatát a dombóvári rendőrök befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Címkék: lopás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 14:12, péntek | Helyi

Parkoló autóra esett egy hatalmas faág Dombóváron

Személyautónak és áruház épületének támaszkodott egy fa 12 méteres letört ága csütörtök délben Dombóváron, egy Hunyadi téri áruház parkolójának bejáratánál.

2024. Szeptember 27. 08:40, péntek | Helyi

Tieger Endréék a Családi körben a Nemzeti Vágta előtt

2024. október 4-6. között rendezik a Nemzeti Vágtát, amelynek fogatversenyét ötször nyerte meg korábban Tieger Endre a Sütvényi Ménes színeiben.

2024. Szeptember 26. 09:04, csütörtök | Helyi

4 arany- és 2 bronzérmet nyert a Dombóvári Karatesuli csapata

Huszonhat egyesület 200 indulója lépett tatamira a X. Szerencs Kupán, ahol erdélyi résztvevők mellett szerepelt négy fővel a Dombóvári Karatesuli csapata.

2024. Szeptember 25. 08:55, szerda | Helyi

50 éves érettségi találkozó a dombóvári gimnáziumban

2024. szeptember 21-én tartották 50. éves érettségi találkozójukat az 1974. május 11-én elballagott IV. D. osztály tanulói az akkori Gőgös Ignác (ma: Illyés Gyula) Gimnáziumban.